2 Kyu!

Idag klarade jag 2 Kyu i Kendo. Det är alltså min tredje rang hittills, för er som inte kan japanska kampsporters rangordning.

Det var nervöst, lite stelt och jag slog alldeles för mycket med höger, men jag fick iallafall godkänt. *yeeay*

Nu blir det ny grupp till hösten och senare träningstider med det. Högre tempo och allmänt jävligt mycket tuffare. Det ska bli... intressant och en utmaning.

Grönt

Det har varit varmt, nu har det regnat. Allt har blivit vackert vårgrönt. Mycket fin. Kawai!

Doftminnen

Dofter är en spännande sak.
Forskare har bevisat att människan minns saker bäst med dofter.

Det kan jag hålla med om. Vilka otroliga flashbacks man kan få av dofter.
Jag kan inte säga några direkta händelser eftersom det sitter i primalminnet, men en doft vet jag alltid påminner mig om.. NÅGOT.

När Sophie tvättar håret med Selsun kommer jag ALLTID på att jag minns den doften från min ungdom, men jag kan för mitt liv inte komma på vad, när eller varför..
Det närmsta jag har kommit är att jag TROR det är från källaren i butiken Fantasia där vi lärde oss spela alla figurspel som ungdomar.. Många timmar spenderades därnere och jag tror det är den doften jag försöker minnas.
Annars är ett annat vanligt doftminne för mig billys panpizza... Det är doften av ett konvent. *mmmmmm*

Som jag såg ut..

Utlovade ju för ett tag sedan bilderna på min skäggigneshet.
Får väl leverera nu då. :-)




Och till lite jämförelse, efter trimning.


Kan ju säga att efter sex år som rollkaraktären "Slavko" avslutades den karaktären på en lerig åker kl 0350 efter en timmes förhör med en exekutiv avrättning. :-P

Riktigt, riktigt tungt beslut att ta...

..SKA jag byta MSN-adress?
Jag har ju haft samma MSN-adress i typ..15 år! Detta är ett stort steg för mig, ungefär som att jag aldrig byter mobilnummer, det sker bara inte.


On a side note..
Jag ska spela Slavko i helgen, det är dags att avsluta rollen som börjades med för 6 år sedan, och helgen till ära odlar jag skägg. Fyfan va pisset kliar! Ser ut som en jävla luffare gör jag oxå.

Få se om frugan orkar fota min fula nuna så ni har bildbevis.

RSS 2.0